= mdejonckheere =

Theory is when you know everything but nothing works
Practice is when everything works but you don't know why
In my garage, nothing works and I don't know why...

<<< VorigeTerugVolgende >>>

2020-01-02

Keuring Mini Geslaagd

Na het debacle van de vorige twee keer, zijnde de slechte CO2 waarden, was het probleem dus echt de stelschroef die niet goed ingedraaid was. Deze keer had ik een waarde van 1%. TOP! Wel helemaal moeten afdraaien, gekuist, overal nieuwe pakkingen, alles terugzetten en uiteindelijk een uurtje of twee nodig gehad om de motor af te stellen, alhoewel ik zeker ben dat het nog beter kan.

Voor zover mijn oren mij niet bedriegen draait de motor nog iets te hoog in toeren. Volgens documentatie zou ik ergens op 800 of 900 toeren moeten kunnen geraken. Nu lijkt hij op zo'n 1050 tot 1100 toeren te blijven steken en bij het vol opentrappen van het gas zit er nog een kleine aarzeling in...

Nu nog wachten op de originele luchtfilter, die blijft ergens hangen bij de pakjesdienst (werkten niet deze week blijkbaar :s), dan nog eens correct afstellen met die op z'n plek en dan mag de mini terug in winterslaap.

Het kleintje staat ook te koop, dus voor de geïnteresseerden, hier enkele specificaties:

En nog enkele foto's:

De wagen staat te koop (bieden naast de wagen) en mag eventueel ook geruild worden met een volvo 121 (4 deurs LPG), 144 (LPG) of Renault R4 GTL.

 

<<< VorigeTerugVolgende >>>