August 14 2020

Portfolio

Matthias Dejonckheere

Geboren en getogen in Roeselare, het hart van West-Vlaanderen. Daarna ontdekt dat de stad niet mijn favoriete speeltuin is en een herlocalisatie gedaan naar de poort tot de Westhoek (althans vanaf mijn originele woonplaats), Passendale City. Tot dusver nog steeds heel gelukkig met deze keuze. Daarnaast ben ik sinds 2016 getrouwd (ja hoor, ook nog gelukkig) en heb twee heel flinke zonen.

Van opleiding ben ik industrieel ingenieur elektronica-ict maar voor zover ik weet ben ik meer een manusje-van-alles. Dit vertaalt hem dan vooral in een ‘alles wat je zelf kan…’ mentaliteit waarbij ik niet stop totdat het (naar mijn standaard) perfect is. Mijn reeds vergaarde kennis deel ik dan ook graag met een jongere generatie op de hogeschool VIVES te Kortrijk, departement Industriële Wetenschappen.

Website

Op vandaag ben ik op een punt gekomen waar ik graag een simpele website in elkaar steek om mijn doen en laten op kwijt te kunnen. Dit zal voornamelijk gaan over de werken aan m’n Volvo Amazon (ja oldtimers zijn een interesse), aangevuld met embedded systems projectjes die interessant genoeg zijn.

Dus, als alles goedgaat, en bij leven en welzijn zou dit misschien nog wel ergens tussen al jullie favorieten kunnen terechtkomen 😉 .